Home Agenda Tips Info & Lijsten Gratis Nederland België Duitsland Zoo Frankrijk Slovenië Virtueel Contact

TicketInfo Ticketprijzen Dierentuinen Franrijk

Home - Frankrijk - Dierentuinen
Wat zijn de Mooiste Dierentuinen in Frankrijk + Info en Ticketprijzen
Parc Zoologique in Vincennes bij Parijs

Parijs staat natuurlijk bekend als de stad van de liefde met een heleboel indrukwekkende bezienswaardigheden maar de Franse hoofdstad beschikt ook over een avontuurlijke dierentuin.
Het Parc Zoologique de Paris in Bois de Vincennes is op 8 kilometer van het centrum van Parijs gelegen.
De dierentuin is geopend in 1934 en is in 2014 helemaal verbouwd. Verblijven zijn gemoderniseerd en zien er een stuk realistischer uit. Het dierenpark kent veel verschillende diersoorten. Een kleine greep uit de dieren die ze daar hebben zijn onder andere: Slangen, kikkers, diverse aapsoorten, toucan, tapir, jaguar, neushoorns, wolven, zebra's, en giraffes. Het park is opgesplitst in verschillende leefgebieden waardoor je echt het gevoel hebt dat je je waant in hun territorium.

Een zicht op één van de leguanen in het tropisch verblijf Amazon-Guyana
Een blik op één van de leguanen in het tropisch verblijf Amazon-Guyana


Er is ook voldoende horeca gelegenheden beschikbaar om tussendoor te genieten van een moment rust met uitzicht over de dieren. Ook kun je na afloop een souvenir scoren zodat je een prachtige herinnering hebt voor later. De dierentuin is iedere dag geopend en eenvoudig bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ook kun je het park bereiken met het openbaar vervoer.
Ticketprijzen 2023

Per Persoon vanaf 13 jaar 20 euro
Kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar 15 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Zoo de la Flèche

In het noordwesten van Frankrijk in het midden van de stedendriehoek Le Mans, Tours en Angers is de dierentuin van la Flèche gelegen.
In zoo de la Flèche ga je op ontdekkingsreis en beleef je een geweldige ervaring vol avontuur met het hele gezin. Dit dierenpark biedt prachtige verblijven aan zijn dieren waardoor het spotten ervan nog leuker is. De dierentuin is maar liefst 18 hectare groot en je ziet er meer dan 1500 dieren rondlopen. Dit is onderverdeeld in 160 verschillende soorten. Duik de wildernis in en geniet van de wereldberoemde witte tijgers, ijsberen, uilen, giraffen, veel verschillende vogelsoorten en nog veel meer!


Een zicht op een witte tijger die meestal afstammen van de Bengaalse tijger
Een blik op een witte tijger die meestal afstammen van de Bengaalse tijger


Het park is een fantastisch uitje als je bijvoorbeeld op vakantie bent in de buurt van Parijs, het is slechts twee tot drie uur rijden vanaf de Franse hoofdstad. Je kunt ook een vakantiehuisje boeken in deze dierentuin. Je wordt dan 's morgens wakker met uitzicht op de dieren. Een belevenis die je nooit meer zult vergeten. Wil je het nog extra specialer maken, boek dan de belevenis om voor een dag lang een dierenverzorger te zijn. Je mag de dieren verzorgen en natuurlijk eten geven. Durf jij het aan? De zoo de la Flèche is iedere dag geopend.
Ticketprijzen 2022 voor één dag

Per Persoon vanaf 12 jaar 25 euro
Kinderen vanaf 3 tot en met 11 jaar 19,5 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Ticketprijzen 2022 voor 2 dagen

Per Persoon vanaf 12 jaar 37 euro
Kinderen vanaf 3 tot en met 11 jaar 29 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Parc Zoologique d'Amnéville

Het dierenpark is gelegen in het oosten van Franrijk op 20 kilometer van de stad Metz vlakbij de grens met Luxemburg. Op slechts 260 meter kan je ook Aquarium van Amnéville bezoeken. Het is dan ook een ideale daguitstap voor het hele gezin.
Ga op avontuur in het dierenpark Parc Zoologique d'Amneville dat gebouwd is in 1986. In de natuurrijke omgeving leven meer dan 2000 verschillende dieren waar je oog in oog mee kunt gaan staan. Er zijn maar liefst 360 verschillende diersoorten in het park te vinden dus er is genoeg te ontdekken.
Ontmoet bijvoorbeeld de gorilla’s, de tijgers, de amoerpanters, de olifanten en de krokodillen. Geniet verder van de diverse entertainment die wordt opgevoerd door het park. Kijk je ogen uit tijdens de roofvogelshows en voel de wind als een roofvogel langs je heen vliegt. Ook worden er diverse shows gegeven met zeeleeuwen. Waar de meeste voor naar het park komen is natuurlijk de show die wordt gedaan samen met de tijgers. Ontgetwijfeld een absolute hoogtepunt tijdens je dagje naar dit park.


Een zicht op de amoerluipaard of amoerpanter
Een blik op een katachtige amoerpanter


Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen en zelfs mee te helpen!
Een leuke tip voor iedere dierenliefhebber of om samen met je kinderen te doen. Je kunt bijvoorbeeld een rode panda te eten geven, het zeeleeuwen gebouw bezoeken en zelfs het wolvenverblijf betreden. Durf jij het aan?
Ticketprijzen 2022

Jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen 33 euro => 23 euro
Kinderen vanaf 3 tot en met 11 jaar 28 euro => 21,5 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Aquarium d'Amnéville

Dit Aquarium is gelegen in het oosten van Frankrijk op 20 kilometer van de stad Metz vlakbij de grens met Luxemburg. Op slechts 260 meter kan je ook de Zoo van Amnéville bezoeken.

Ticketprijzen 2021

Jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen 33 euro
Kinderen vanaf 3 tot en met 11 jaar 28 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Alligator Bay in Beauvoir

Alligator Bay ligt aan de voet van de Mont Saint Michel in het noordwesten van Frankrijk in de regio Bretagne. Je kan er de grootste collectie alligators bewonderen met daarnaast meer dan 700 dieren uit 5 continenten.
Het park is opgedeeld in 4 verschillende verblijven. In de omvangrijke serre leven talrijke alligators. Wandel langs de watervallen, hutten, hangende pontons en wiebelende paden in de prachtige omgeving waar kaaimannen, krokodillen en alligators vertoeven. Zo leven in het nagebouwde Louisiana-bos de Cubaanse krokodil, Albino Mississippi -en Mississippi Alligator en Yavcare kaaiman.
In het buitengedeelte kan je meer dan 400 schilpadden bewonderen in de schildpaddenboerderij. Ontdek een veelvoud aan soorten landschildpadden, waterschildpadden, herbivoren en alleseters van 500 gram tot zelfs 250 kilogram! Zo kan je de 240 kilogram zware reuzenschildpad van de Seychellen Goliath bewonderen. Daarnaast kan je ook nog de Afrikaanse spoorschildpad, de prachtige sierlijke bosschildpad, luipaard, grote -en bruine schildpad bezichtigen.
In het drakenlabyrint kan je via talrijke observatietunnels en piramides de mooiste slangen en hagedissen wel van héél nabij bewonderen. In hun gereconstrueerde ecosysteem met bioklimatische terraria die dus aangepast is aan de leefomgevingen van deze reptielen kan je verschillende anaconda's, boa's, leguanen, kameleons, pythons en varanen spotten.
In de vlakte van dinosaurussen kan je mooi nagemaakte modellen van de Segosaurus, T-Rex, Brachiosaurus en Triceratops bewonderen.
Na het bezoek kunnen ouders rustig ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven op de verschillende speeltuinen.

Een zicht op de groene boompython
Een blik de groene boompython
Ticketprijzen 2022

Volwassenen vanaf 13 jaar 15 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar 10 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Nausicaá in Boulogne-sur-Mer

In het uiterste noorden van Frankrijk op een kleine 200 kilometer van de Nederlandse grens is het grootste Aquarium van Europa gelegen.
In de reuzenaquarium van 60 meter op 35 meter met een immense glaspartij van 100m² krijg je een wondermooi panoramisch zicht op het mariene landschap van de volle zee. Zo zie je al staand voor het glas of gewoon rustig zitten op de banken meer dan 40 vissoorten. Zo zal je onder meer dan de 8 meter lange mantarog en verschillende grijze haaien kunnen bewonderen.
In de tropische lagune ontdek je de kleurrijkste vissen van de oceaan. In deze aquarium van 300m² zwemmen 130 verschillende soorten waaronder de blauwglanzende doktersvissen, de felle, heldere kleuren van de koraalvlinders en de lipvissen. Iets verderop vind je de mooie aquariums van de Koraaljungle waar de clownvissen, bekende van de Disneyfilm Nemo, de gele koffervissen en oogverblindende kleuren van de mandarijnpitvissen kan bewonderen.

Een zicht op de driebandanemoonvissen of clownvissen, bekend van de Disney film Nemo
Een blik de driebandanemoonvissen of clownvissen, bekend van de Disney film Nemo


In de speciale 3D film "In het oog van de klimaatorkaan" beleeft de bezoeker de klimatologische omstandigheden van de aarde in het verleden, heden en toekomst. Dankzij de innovatieve technologieën is deze prachtige 3D video een beklijvend verhaal over de klimaatverandering.
Het aanraakbassin mag uiteraard niet ontbreken. Zo krijg je de mogelijkheid om de zachtheid van het buikvelletjes van de stekelrog te ervaren en de rasperige kantje van de hondshaai te ontdekken.
In Nausicaá tref je in bijna iedere aquarium kwallen aan. Kan je de oorkwal en de oranje kwal spotten?
In het aquarium van de haaien kijk je deze roofvissen recht in de ogen. Naast de scherp, streng kijkende maar toch vreedzame zandtijgerhaai kan je ook de mooi gevlekte mantelvan de luipaardhaai en de opvallende grote zwarte vlek van de epaulethaai bewonderen.
Verder kan je in Nausicaá via de panoramische zeeleeuwentunnel deze oorrobben links, rechts en onder je voeten zien zwemmen. Daarnaast zijn er ook zeehonden en walrussen te bekijken en mag je de dagelijkse zeeleeuwenshow uiteraard niet missen.
Ticketprijzen 2023

Jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen 30 euro
Senioren 60+ en mensen met een beperking 26,5 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar 23 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Océanopolis in Brest

Océanopolis ligt in het uiterste oosten van Frankrijk op een kleine 600 kilometer van de hoofdstad Parijs. Het is een belangrijke toeristische attractie in Bretagne.
In het aquarium onderverdeeld in polaire, tropische en gematigde leefomgevingen ontdek je ruim 1000 verschillende soorten vertegenwoordigd door in totaal 10 000 diersoorten verdeeld over 68 aquariums en bassins over een oppervlakte van 9 000 m².
In het polaire paviljoen duik je in de twee buitengewone ecosystemen van de Noord- en de Zuidpool. De reis start op Antartica met een uitzonderlijke prachtige panoramische video met meeslepende beelden. In deze leefomgevingen ontmoet je talrijke pinguïns, zeehonden, anemonen, zeehonden, reuzenkrabben. Vervolgens bezoek je de Noordpool waar zeehonden ziet zwemmen rond een ijsberg of uitrusten op het ijs. Verder zie je ook Japanse reuzenkrabben, anemonen en indrukwekkend grote zeesterren.
In het tropische paviljoen ga je naar de warme zeeën waar je een prachtig festival van kleurrijke, gestreepte en gevlekte vissen kan bewonderen. Je ziet wondermooie nagebouwde koraalriffen en lagunes. In dit tropische gedeelte zie je talrijke haaien, 60 koraalsoorten met in totaliteit 700 soorten vissen en ongewervelde dieren die leven in hun natuurlijk habitat met een constante watertemperatuur van 25°C. Zo kan je de Napoleon vis, clownvis en Mandarijn vis bezichtigen. Teven kan je de prachtige blauwe stippen van de Blauwgevlekte pijlstaartrog aanschouwen.
In het gematigde of Bretagne paviljoen is gewijd aan de dieren die leven aan het Kanaal van de Atlantische Oceaan. In de 42 aquariums, die in 2017 werden gerenoveerd, zie je algen, kwallen, garnalen,zeepalingen, scholen haringen, zeehonden van de Iroise zee.
Tevens kan je op het otterpad de Europese otter en de zeeotter die leven in de noordelijke Stille Oceaan bewonderen. Tevens is er ook een expositie gewijd van de 13 soorten otters ter wereld.

Ticketprijzen 2023

Volwassenen 23,9 euro
Jongeren vanaf 14 jaar tot en met 17 jaar 18,5 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 13 jaar 15,6 euro

Meer Ticketinformatie

Bioparc van Doué-la-Fontaine

Boipark van Doué-la-Fontaine is een ecologische dierentuin in het hart van het Loire-dal in het westen van Frankrijk op 100 kilometer van Nantes.
Het dierenpark ontdek je op een alternatieve manier. Bioparc de Doué bestaat volledig uit rotsen die zijn uitgehouwen waardoor je je waant in prachtige tunnels. De dieren leven in hun natuurlijk habitat waardoor ze zich helemaal thuis voelen. De omgeving bestaat uit watervallen, rotsen, tunnels en steengroeven.
In totaal zijn er iets meer dan 1000 verschillende dieren te vinden in dit park. Van giraffes tot neushoorns en van okapi's tot luipaarden.
Het grootste hoogtepunt van deze dierentuin is toch wel de voliere. De voliere is één van de grootste die je kunt vinden door heel Europa. Een groot aantal vogels zul je hier ontmoeten. Papegaaien, pelikanen, flamingo's en verschillende soorten kleurrijke ibissen. De paden waar je doorheen wandelt zijn natuurlijk en zorgen voor avontuur. Je loopt door de bergen en rotsen terwijl je geniet van de meest indrukwekkende dieren.
Het park is rolstoelvriendelijk. Door het heel park zijn er verschillende liften te vinden waar je gebruik van kunt maken. Al met al is een bezoek aan deze dierentuin een fantastische dagje weg voor de hele familie. Waar je wel even rekening mee moet houden is dat het geen groot park is waardoor de faciliteiten grotendeels alleen bij de ingang te vinden is.

Ticketprijzen 2023

Jongeren vanaf 11 jaar en volwassenen 23,9 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 10 jaar 18,6 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Aquarium du Grand Lyon

Het fantastische Aquarium van Lyon met maar liefst 40 tanks is gelegen in het district van La Mulatière in het zuiden van Lyon. Deze zijn samen goed voor 10 000 liter water. Het is dan natuurlijk ook niet gek dat je hier honderden soorten onderwater dieren kunt ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld de witvis spotten maar ook een zeepaardje, piranhas, roggen en de Banggai-kardinaalvis. In totaal zijn er ongeveer 450 soorten te vinden. Als je samen met je kinderen naar het Aquarium in Lyon gaat is het leuk om te weten dat ze heel erg rekening met kinderen hebben gehouden. Het is hartstikke leerzaam en er is veel informatie te vinden over alle dieren. Het hoogtepunt wat ons betreft is de Shark Pit. In deze watertank kun je de grootste roofdieren die leven in de zee van dichtbij bekijken. Je voelt de spanning als ze met een hoog tempo voorbij zwemmen.

zicht op de gele kogelvis
Een wondermooie blik op de gele kogelvis


Na een aantal uur genieten van het aquarium kun je even tot rust komen in het zelfbedieningsrestaurant. Geniet van een heerlijk broodje, een lekkere snack en natuurlijk een kop koffie. Ondanks dat het aquarium in lyon niet super groot is, is het zeker wel een aanrader om een bezoek te brengen. Het is zeker een geweldig uitje voor het hele gezin!
Ticketprijzen 2022

Tieners vanaf 11 jaar en Volwassenen 17 euro
Kinderen vanaf 5 jaar tot en met 10 jaar 13 euro
Kleuters van 3 en 4 jaar 8 euro => 7 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Zoo Barben

In de buurt van Marseille in het zuiden van Frankrijk is Zoo van Barben gelegen.
Het is een van de leukste dierentuinen van het land. In deze bosrijke omgeving, omringt door vele eikenbomen geniet je van meer dan 130 verschillende diersoorten op een opperplakte van circa 33 hectare.
Diverse apensoorten, bruine beren, emoes, wolven, leeuwen, nijlpaarden, herten, neushoorns en hyena’s. In totaliteit zijn er zo’n 700 dieren te vinden.
Tijdens je reis wandel je door verschillende continenten waardoor je het gevoel krijgt iedere keer opnieuw in een andere wereld te zijn. Geniet verder ook van allerlei demonstraties die worden gegeven. Denk bijvoorbeeld aan de spectaculaire roofvogelshow. Ook wordt er regelmatig uitgelegd wat de dieren eten, zo leer je ook nog eens wat!
Voor kinderen organiseert het park verschillende activiteiten. Natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende speeltuinen aanwezig door het hele park. Er is ook een mogelijkheid om de dierenverzorgers te ontmoeten en zelfs een handje mee te helpen! Wat je dacht van je het verzorgen van de dieren of het schoonmaken van een hok? Het is een uitje dat geschikt is voor de hele familie. Voor jong en oud.

Ticketprijzen 2021

Jongeren vanaf 13 jaar en Volwassenen 17 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar 11 euro

Meer Ticketinformatie

Zoo de Lille

Zoo de Lille is een klein dierenpark gelegen in het noorden van Frankrijk op amper 25 kilometer van de Belgische grens. In een weelderige groene omgeving van circa 3 hectare kan je meer dan 80 verschillende soorten dieren in 6 thematische omgevingen bezichtigen.
In het begin van het park kan je met een beetje geluk een rode beer spotten. Iets verderop zie je in de diverse vogelkooien onder andere een Afrikaanse volière waar de groengele senegalpapegaai, de grijze roodstaartpapegaai en hamerkop vertoeven. In dit gedeelte zie je ook enkele stokstaartjes heen en weer huppelen en enkele dwergmangoesten. Op het einde van de eerste weg aan de linkerzijde ligt het exotisch gedeelte met reptielen, amfibieën en zoogdieren die normaal in warmere oorden leven. Zo zie je een onder meer een wondermooie blauwe pijlgifkikker, driekleureekhoorn, luiaard, zesbandgordeldier, grote schildpadden en verschillende slangensoorten.
In het gedeelte van eiland naar eiland zie je een groot verblijf waar een kolonie Amerikaanse witte pelikanen leven. Aan de andere zijde zie je enkele siamangs, een kleine mensapensoort, met een beetje geluk heen en weer slingeren in hun verblijf.

zicht op 2 siamangs
Een foto van 2 siamangs


In het zuiden van de dierentuin leven er verschillende witte neushoorns in een ruime langwerpige omgeving. Aan de overkant leeft de Zuid-Amerikaanse tapir er samen met een aantal bruinrode hoogbenige manenwolven. Op het eindje van je bezoek kan je doorheen de tropische volière wandelen waar je de verschillende soort kleurrijke Zuid-Amerikaanse vogels wel van heel dichtbij kan bewonderen. Zo zie je een of meerdere exemplaren van de zwartmaskeribis, de rode ibis, Puna-ibis, de witwangfluiteend, de zilverreiger, de kuifseriema, de roodkopgier, de koereiger en de zwart veren met oranje snavel van de incastern.
Ticketprijzen 2023

Volwassenen 6 euro
Kinderen en Jongeren vanaf 5 jaar tot en met 17 jaar 3 euro
Familieticket 2 Volwassenen en 2 kinderen 15 euro - extra kind + 2 euro
Peuters en Kleuters tot en met 4 jaar gratis

Meer Ticketinformatie - Je kan enkel cash betalen!

Zoo van Maubeuge

In het noorden van Frankrijk in de buurt van de Belgische grens ligt in het centrum van Maubeuge een 7 hectare grootte dierentuin.

Een uitzicht op de inkom van het dierenpark in Maubeuge
Een blik op de ingang van het dierenpark in Maubeuge


Ticketprijzen 2022

Jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen 13 euro
Kinderen en Jongeren vanaf 3 jaar tot en met 15 jaar 7,5 euro
Baby's, Peuters en Kleuters tot en met 2 jaar gratis
Mensen vanaf 16 jaar met een beperking 11,5 euro
Kinderen tot en met 15 jaar met een beperking 6,5 euro

Meer Ticketinformatie

Seaquarium in Le Grau-du-Roi

In het zuiden van Frankrijk ligt in de buurt van Monpellier het seaquarium in Le Grau-du-Roi.

Ticketprijzen 2021

Jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen 15 euro
Kinderen en Jongeren vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar 11 euro
Baby's, Peuters en Kleuters tot en met 4 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Zoo van Sables-d'Olonne

Maak kennis met de dieren in de Zoo van Sables-d'Olonne dat gelegen is in het oosten van Frankrijk, 100 kilometer ten zuiden van Nantes.
Op het gebied van 4 hectare leven meer dan 300 exotische dieren die stuk voor stuk indruk maken. De verblijven waar de dieren in leven zijn zo gebouwd dat het lijkt alsof ze in hun eigen leefomgeving verblijven. Dit wordt gecombineerd door ook gebruik te maken van planten en bomen die afkomstig zijn uit de gebieden van de dieren. Dit zorgt direct ook voor een geweldige sfeer wanneer je in het park wandelt. Ontmoet dieren waar je misschien wel nog nooit van hebt gehoord. Denk bijvoorbeeld aan de boshond, de gigantische miereneter en de gibbons. Maar ook dieren die je wel kent zijn er natuurlijk te vinden. Zo sta je oog in oog met de giraffen, leeuwen, rode panda’s en de pinguins. Geniet verder van de stokstaartjes en bezoek de enorme vogelvoliere met kleurrijke papagaaien.
Geniet van een heerlijke snack in één van de restaurants terwijl je kinderen genieten in de speeltuin. Aan de einde van de dag kun je een souvenir in de winkel scoren zodat je een aandenken hebt voor later. Een leuk weetje is dat deze dierentuin ook veel bezocht wordt omdat de ligging aantrekkelijk is. Het strand ligt namelijk ook om de hoek waardoor je dit perfect kunt combineren.

Ticketprijzen 2022

Jongeren vanaf 11 jaar en volwassenen 16,9 euro
Kinderen vanaf 3 jaar en tot met 10 jaar 12,9 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Safari de Peaugres

Het dierenpark van Peaugres is 70 kilometer ten zuiden van de stad Lyon gelegen.
Waan je door de Afrikaanse savannes in de dierentuin Safari de Peaugres. Begin de dag met een wandelsafari om deze vervolgens te eindigen met een autosafari. Ga op bezoek bij de wolven, de hyena’s, kamelen maar ook leeuwen en tijgers. Betreed het ook het gebied waar de ringstaartmaki’s rondlopen en wie weet komen ze je wel bij je kijken. Geniet verder ook van verschillende zeeleeuwen shows en wandel tussen het gebied van de beren. De dierentuin geeft je nog een extra ervaring want het is ook mogelijk om met je eigen wagen een safari te doen. Je rijdt door het park terwijl de dieren vrij rondlopen. Zebra’s die langs je auto rennen en giraffes die het geweldig vinden om je auto te likken. Struisvogels die nieuwsgierig bij je komen kijken en het unieke, wat je nergens anders ter wereld vindt: de zwarte beren vertonen zo’n goed gedrag dat ook deze vrij rondlopen. Oog in oog met een beer? Hoe geweldig is dat? Dit mag je absoluut niet missen. Als je deze dierentuin gaat bezoeken sla de autosafari dan zeker niet over want het is echt de hoogtepunt van het park.
In de dierentuin zelf zijn er voldoende horecagelegen waar je een hapje kunt eten en even kunt rusten.

Ticketprijzen 2022

Jongeren vanaf 13 jaar en Volwassenen 24 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar 20 euro
Baby's en Peuters tot en met 2 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Zoo Safari Thoiry
Ticketprijzen 2022

Jongeren vanaf 12 jaar en Volwassenen 31 euro => 27 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 11 jaar 24 euro => 22 euro
Baby's en peuters tot en met 2 jaar gratis

Check Reguliere Ticketprijs

© Renzo Vanhoorelbeke