Cookie Consent by TermsFeed Centerparcs De Huttenheugte, Bezienswaardigheden in de buurt

Home Agenda Tips Info & Lijsten Gratis Nederland België Duitsland Zoo Frankrijk Slovenië Virtueel Contact

Bezienswaardigheden in de buurt Centerparcs De Huttenheugte in Dalen

Home - Info - Bezienswaardigheden omgeving Huttenheugte
Plopsa Indoor Coevorden in Dalen

Dit pretpark ligt op slechts enkele honderden meters van Centerparcs De Huttenheugte. Het indoor gedeelte omvat ongeveer 2/3 van het totale oppervlakte. Een ideale daguitstap met kinderen bij slecht weer.
De Wickiebaan, De Woeste Zee, De Vuurtoren en Anubis zijn ongetwijfeld de meest spectaculaire attracties in dit pretpark. Het hoogste punt van het indoorattractiepark bereik je als je een kriebelende glijbeurt neemt op de superleuke glijbaan. Daarnaast kan je een ritje maken op de Carrousel, Bumbamolen, Brandweermolen, K3-Zweefmolen en de Vliegende fietsen. In het outdoor gedeelte kunnen de kinderen zich onder andere uitleven op het Maya-speelplein of De Klimberg. Tussendoor zijn er ook shows en meet & greets met één of meerdere figuren van Studio 100. Daarnaast kan je een hapje en een drankje nuttigen in de verschillende eetgelegenheden. Je favoriete gadgets van Studio 100 kan je kopen in de Plopsa Winkel.

Ticketprijzen 2021

Vanaf 1 meter 20 euro
Vanf 0,85 meter tot 1 meter 12,5 euro
Senioren 70+ 12,5 euro

Meer Ticketinformatie

Museummolen Jan Pol in Dalen

De achtkantige hoge stellingmolen stamt uit 1820. Na een brand in 1875 werd de molen heropgebouwd als koren- en pelmolen. Doorheen de jaren was het noodzakelijk om de molen meermaals te restaureren. Sinds 2014 is hij terug toegankelijk voor het publiek. De Museummolen Jan Pol is vanaf 6 april tot 1 november open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag in de namiddag van 13h30 tot 16h30'.

Ticketprijzen 2021

Per Persoon vanaf 12 jaar 3 euro
Kinderen tot en met 11 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Dierenpark Wildlands in Emmen
Ticketprijzen 2021

Volwassenen 24 euro
Kinderen vanaf 10 jaar 24 euro
Senioren 65 + en Mindervaliden 23 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 9 jaar 21 euro

Meer Ticketinformatie

Attractie -en Vakantiepark Slagharen
Ticketprijzen 2021


Meer Ticketinformatie

Boek je verblijf in Slagharen

Hunebedcentrum in Borger
Ticketprijzen 2020

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar 12,5 euro
Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 11 jaar 6,5 euro
Baby's en Peuters tot en met 3 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Julianatoren in Apeldoorn

Julianatoren is een pretpark geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. In 2020 werd dit park uitgeroepen tot beste kinderpretpark. Dit park telt 50 attracties geschikt voor peuters vanaf 70 centimeter groot. Eén van de jongste attractie is de 10 meter hoge vrijevaltoren die in 2019 werd geopend. Daarnaast heb je ook nog de Jul’s Rollerskates achtbaan en de tollende hoed als spectaculairste kinderattracties. Maar uiteraard kunnen de kinderen zich amuseren op de vele andere kleine kermisattracties zoals de paardenbaan, tuimelende theekopjes, turtlebaan, mini-botsauto’s alsook trampolines, glijbanen & andere speeltoestellen. Leuk om weten is dat de afstand tussen de verschillende attracties erg klein zijn.

Ticketprijzen 2021

Per Persoon vanaf 2 jaar 25 euro
Baby's en Peuters tot en met 1 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

3 uur Airsoften in Assen

Wat is Airsoft? Het is militaire simulatiespel waarin twee teams uit minstens 2 personen het tegen elkaar opnemen. Het spel bestaat uit Parcoursschieten, Kaartschieten en Re-enactment. Bij het laatste onderdeel nemen de 2 teams tegen elkaar op met de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren.
Dit spel wordt gespeeld met Replica's. Dit zijn vuurwapens die langs de buitenkant echt lijken, maar in werkelijkheid worden er enkel biologisch afbreekbare balletjes van 6mm afgeschoten.

Ticketprijzen 2021

Per Persoon vanaf 18 jaar 22,95 euro

Meer Ticketinformatie

Indoor Paintballen in Assen
Ticketprijzen 2021

Per Persoon vanaf 18 jaar 22,95 euro

Meer Ticketinformatie

© Renzo Vanhoorelbeke