Cookie Consent by TermsFeed De Mooiste Uitzichten op Steden, Een overzicht

Home Agenda Tips Info & Lijsten Gratis Nederland België Duitsland Zoo Frankrijk Slovenië Virtueel Contact

Een overzicht van hoge bezienswaardigheden die je een prachtig panoramisch uitzicht geven op de stad.

Home - Info - Voetbalstadions die je kunt bezoeken
Het Atomium in Brussel

Voor de Wereldtentoonstelling van 1958 bouwde men een 9 bollen tellend unieke stalen kunstwerk. Daarmee is het 102 meter hoge Atomium uitgegroeid tot internationaal symbool van Brussel & België. In de bovenste bol op 95 meter hoogte ligt de bovenste verdieping van waaruit je een prachtige 360 graden adembenemend panorama hebt op Brussel & omliggende gemeenten. Op deze plaats bevindt zich ook het Atomium restaurant. Naast een permanente expositie over de geschiedenis van het Atomium zijn er regelmatig tijdelijk tentoonstellingen te bezichtigen.

Ticketinformatie & Tickets Kopen

Overzicht Meer dan 30 Bezienswaardigheden in Brussel

Eiffeltoren in Parijs

In het hartje van de Franse hoofdstad gelegen in het park van Marsveld staat aan de Seine de 320 meter hoge Eiffeltoren. Deze toren, geopend in mei 1889, werd vernoemd naar de aannemer Gustave Eifel. Op de eerste verdieping is er een boetiek & Franse bistro restaurant aanwezig. Daarnaast kan je een prachtige show bekijken over deze toren die met 7 projectoren op 3 muren worden geprojecteerd. Op de tweede verdieping kan je andere populaire bezienswaaridgheden zoals Montmartre, het Louvre, de Notre Dame en bochten van de rivier de Seine bewonderen. Via verschillende liften langs glazen muren bereik je de bovenste verdieping van deze Parijse toren waar je kan genieten van een adembenemende uitzicht op de lichtstad.

Overzicht meer dan 20 Bezienswaardigheden in Parijs

Uitkijktoren Euromast in Rotterdam

Wil jij een prachtige dag beleven op een unieke hoogte van 185 meter? Dat kan! Bij de Euromast in Rotterdam ontdek jij een prachtige skyline en op heldere dagen kan je wel bijna 80 kilometer ver kijken. Daarnaast kun je er ook genieten van een heerlijke high tea, lunch, brunch en diner en/of je kunt er overnachten in een luxe suite. Zo beleef je de mooiste zonsondergang- en opgang mee. Ben je een echte durfal, dan kun je ook tokkelen of abseilen. Bij het abseilen loop je in een verticale lijn naar beneden en ontdek je de havenstad op een hele bijzondere manier!Meer Ticketinformatie

Overzicht Meer dan 30 Bezienswaardigheden in Rotterdam

© Renzo Vanhoorelbeke