Home Agenda Tips Info & Lijsten Gratis Nederland België Duitsland Zoo Frankrijk Slovenië Virtueel Contact

TicketInfo => Ticketprijzen Bezienswaardigheden Dalen

Home - Nederland - dalen
Center Parcs De Huttenheugte

In het Drentse Dalen in de rustgevende omgeving van het grote meer ligt vakantiepark De Huttenheugte. Het is een waar kinderspeelparadijs. Je kan een bezoekje brengen aan Plopsa Indoor Coevorden. Maar daarnaast heb je de mogelijkheid om in het waterpark Aqua Mundo te beleven. Dit zwemparadijs bestaat uit onder meer 2 glijbanen, een wildwaterbaan en een groot kinderbad. Verder kan je op het domein onder meer dieren verzorgen, muurklimmen, bowlen, minigolfen, tennissen of in de zomermaanden deelnemen aan verschillende sporttoernooien.

Plopsa Indoor Coevorden in Dalen

Dit attractiepark ligt op slechts enkele honderden meters van Centerparcs De Huttenheugte. Het indoor gedeelte omvat ongeveer 65% van het totale oppervlakte. Een leuke uittip met kinderen bij slecht weer.
De Wickiebaan, Anubis, De Woeste Zee en De Vuurtoren zijn ongetwijfeld de meest spectaculaire attracties in dit pretpark. Het hoogste punt van het indoorattractiepark bereik je als je een kriebelende glijbeurt neemt op de supertoffe glijbaan. Daarnaast kan je een ritje maken op de Brandweermolen, K3-Zweefmolen, Carrousel, Bumbamolen en de Vliegende fietsen. In het outdoor gedeelte kunnen de kinderen zich onder andere uitleven op de De Klimberg of het Maya-speelplein. Tussendoor zijn er ook shows en meet & greets met één of meerdere personages van Studio 100. Daarnaast kan je een hapje en een drankje drinken in de verschillende eetgelegenheden. Je favoriete gadgets van Studio 100 kan je kopen in de leuke Plopsa Winkel.

Ticketprijzen 2021

Vanaf 1 meter 20 euro
Vanf 0,85 meter tot 1 meter 12,5 euro
Senioren 70+ 12,5 euro

Meer Ticketinformatie

Museummolen Jan Pol in Dalen

De 8-kantige hoge stellingmolen stamt uit 1820. Na een brand in 1875 werd de molen heropgebouwd als pel- en korenmolen. Doorheen de jaren was het noodzakelijk om de molen meer dan één keer te restaureren. Sinds 2014 is hij terug toegankelijk voor iedereen. De Museummolen Jan Pol is tussen 6 april tot 1 november open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag in de namiddag van 13h30 tot 16h30'.

Ticketprijzen 2021

Per Persoon vanaf 12 jaar 3 euro
Kinderen tot en met 11 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

Dierenpark Wildlands in Emmen

Wildlands Adventure Zoo is een driedelige thematische dierentuin met een overdekt speelparadijs Animazia die in 2016 werd vernieuwd. In dit binnenspeelterrein kunnen de kinderen klauteren, klimmen, glijden en graven. Ze kunnen veel plezier beleven in de Maya-tempel, doolhof en piratenschip. Daarnaast kunnen ze gluren in de aquaria met tropische vissen. Daarnaast kunnen ze de indrukwekkende groene zeeschildpadden en de bijzondere naakte molratten bewonderen.
In Nortica zie je de dieren die leven in het noordpool gebied. Hoogtepunt is zonder twijfel een reis met de 4D-attractie Artic 1. Tijdens je rit vlieg je rakelings langs ijsbergen om daarna een duik te nemen in de ijskoude oceaan. Daarnaast kan je genieten van een schitterende show met wervelende zeeleeuwen en kan je IJsberen achter glas van dichtbij spotten in de IJsberenbaai. In Jungola ontdek je de indrukwekkende wereld van de tropische jungle met een avontuurlijke route door de Vlindertempel. In dit gebied kan je genieten van de wondermooie kleuren van honderden exotische vlinders. Met een boottocht over de Rimbula rivier vaar je door het groene oerwoud waar je langs de oevers de ringstaartmaki's, slingerapen, gibbons en met een beetje geluk zwemmende olifanten kan spotten. Verder kan je genieten van de wondermooie felgekleurde vogels in Birdy Bush en is er in de Jungle Arena een show.

Een uitzicht op een reusachtige olifant
Een blik op een reusachtige olifant

In Serenga maak je een avontuurlijke safaritocht met een oude truck door de Savanne. Tijdens je reis krijg je een waarheidsgetrouw beeld van de werkelijke grootte van de giraffen. Ook ontmoet je gnoes, neushoorns, zebra's, struisvogels en kamelen. Iets verder spot je leeuwen op de berg en zie je nijlpaarden. Daarnaast kunnen de waaghalzen veel plezier beleven op de achtbaan Tweestryd waar je in één van de twee mijnkarren op een hoogte van 20 meter een bloedstollende race beleefd. Tot slot zie je in de tribunes van de bavianenarena talrijke bavianen.
Ticketprijzen 2021

Volwassenen 24 euro
Kinderen vanaf 10 jaar 24 euro
Senioren 65 + en Mindervaliden 23 euro
Kinderen vanaf 3 jaar tot en met 9 jaar 21 euro

Meer Ticketinformatie

Stedelijk Museum in Coevorden
Ticketprijzen 2021

Volwassenen 6 euro
Studenten 5 euro
Jongeren vanaf 13 jaar tot en met 18 jaar 5 euro
Senioren 65+
Kinderen tot en met 12 jaar gratis

Meer Ticketinformatie

3 uur Airsoften in Assen

Wat is Airsoft? Het is militaire simulatiespel waarin twee ploegen uit minstens 2 personen het tegen elkaar opnemen. Het spel bestaat uit Kaartschieten, Parcoursschieten en Re-enactment. Bij het laatste onderdeel nemen de 2 teams tegen elkaar op met de bedoeling om zoveel mogelijk punten te behalen.
Het spel wordt gespeeld met Replica's. Dit zijn vuurwapens die langs de buitenkant echt lijken, maar in werkelijkheid worden er enkel afbreekbare balletjes van 6mm afgeschoten.

Ticketprijzen 2021

Per Persoon vanaf 18 jaar 22,95 euro

Meer Ticketinformatie

Indoor Paintballen in Assen
Ticketprijzen 2021

Per Persoon vanaf 18 jaar 22,95 euro

Meer Ticketinformatie

© Renzo Vanhoorelbeke