Home Agenda Tips Info & Lijsten Gratis Nederland België Duitsland Zoo Frankrijk Slovenië Virtueel Contact

PSV Eindhoven Stadion Tour

Home - Nederland - Eindhoven - PSV Eindhoven Stadion Tour
Adres

PSV Eindhoven
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven
Start van de Tour, Hoofdingang nummer 8

Informatie

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern voetbalstadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit destijds begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek de bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke geschiedenis van PSV door een bezoek aan het PSV Museum!
Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het voetbalveld, de spelerstunnel en de kleedkamers. Vanop het voetbalveld krijg je een overweldigende blik op het stadion & de tribunes . Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals de perszaal, de bestuursloge en de sponsorverdieping. De gids vertelt je tijdens de rondleiding leuke anekdotes & weetjes over PSV Eindhoven. Als je alles weet over het Philips Stadion, is het tijd je onder te dompelen in de clubhistorie. Met een bezoek aan het museum maak je jouw dagje PSV eindhoven compleet.

Ticketprijzen 2023

Volwassenen & Jongeren vanaf 15 jaar 14 euro
Kinderen vanaf 4 tot en met 14 jaar 12 euro

Meer Ticketinformatie Officiële site => www.beleefpsv.nl/productie/psv-stadiontour/

Indien je van plan bent om de hele stad te bezoeken kan dat door deel te nemen aan een 3 uur durende Stadstour waaronder je ook een bezoekje brengt aan het Stadion van PSV Eindhoven => Meer Informatie & Toon Beschikbare Data
Overzicht Bezienswaardigheden, Attracties & Musea Eindhoven

© Renzo Vanhoorelbeke