Home Agenda Tips Info & Lijsten Gratis Nederland België Duitsland Zoo Frankrijk Slovenië Virtueel Contact

TicketInfo => Ticketprijzen Bezienswaardigheden Spanje

Home - Spanje
Sagrada Familia in Barcelona

De Sagrade Familia is één van de populairste basilieken ter wereld. De kathedraal ligt in het centrum van de stad Barcelona en is al sinds 1882 in aanbouw. Het bouwwerk is voor het grootste deel gebouwd naar ontwerp van de bekende Spaanse ontwerper Antoni Gaudí die in 1926 overleed. Doordat de bouw wordt gefinancierd met publieke giften, is de kerk nog steeds niet helemaal afgwerkt. De Sagrada Familia is rijkelijk versierd met honderden beelden en is te herkennen aan verscheidene kenmerkende torens die in punten naar de hemel wijzen. Het uitzicht langs de buitenkant is prachtig en een rondleiding in de basiliek is ook zeker de moeite! Het is echter aan te raden om je ticket vooraf te boeken om zo de meestal lange wachtrijen te vermijden.

Meer Bezienswaardigheden Barcelona

koop ticket
Voetbalstadion Camp Nou in Barcelona

Camp Nou is het stadion van voetbalclub FC Barcelona die met een capaciteit van 99 000 de titel draagt van grootste Europese voetbalstadion. Voor de voetbalfan is het een unieke beleving om de thuishaven van deze Catalaanse club te bezoeken. Met de Camp Nou Experience kom je op plaatsen waar je anders nooit kan komen zoals de kleedkamers, perkamers en commentator boxen. Via een audio apparaat wordt je doorheen het museum gegidst waar je onder meer alle grote prijzen van Barça kan bewonderen. De tour met bijhorende bezoek aan het museum duurt circa anderhalf uur.

koop ticket


Een zicht op het indrukwekkende voetbalstadion Camp Nou
Een blik op het indrukwekkende voetbalstadion Camp Nou
Museo del Prado in Madrid

Museo del Prado in de Spaanse hoofdstad is het grootste kunstmuseum van het land. Het Museo Nacional del Prado opende op 19 november 1819 zijn deuren voor het grote publiek. Jaarlijks komen er bijna 3 miljoen bezoekers naar het populairste museum van Spanje. De verzameling van het museum bestaat uit verschillende soorten kunst zoals beelden, munten, medailles, schilderijen, prenten en andere voorwerpen. Hier kun je werken bewonderen van bekende schilders zoals Francisco Goya, El Greco en Luis de Morales. Daarnaast zijn er ook kunstwerken te bezichtigen van onder andere Rembrandt van Rijn, Jheronimus Bosch, Peter Paul Rubens, Botticelli, Caravaggio en Rafaël.

Meer Ticketinformatie

koop ticket
Voetbalstadion Estadio Santiago Bernabéu in Madrid

Estadio Santiago Bernabéu is de thuishaven van de Spaanse topclub Real Madrid waar Rode Duivels Thibault Courtois en Eden Hazard momenteel deel van uitmaken. De Koninklijke heeft plaats voor 81 044 supporters. Als voetbalfan is het bezoeken van dit indrukwekkende stadion ongetwijfeld een unieke belevenis. Denk aan de spelerstunnel, waar grote spelers zoals Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Cristiano Ronaldo jarenlang hebben gestaan, kleedkamers, perskamer en ook breng je een bezoek aan de presidentiële box. In de Trophy Room kan je alle wondermooie bekers bewonderen in de lange succesvolle geschiedenis van de club. Op het einde van de rondleiding kan je op het dak van het stadion genieten van prachtige uitzicht over de Spaanse hoofdstad. Na de tour kan je in de Officiële Real Madrid Store je favoriete souvenir aanschaffen.

koop ticket

© Renzo Vanhoorelbeke